Hey Daan,

Toen we, na 4 jaar, het nieuwe merk van srprs.me wilden introduceren waren we op zoek naar een bijzondere introductie.

srprs.me was veel meer dan een aanbieder van verrassingsreizen. Het bedrijf stond voor het terugbrengen van onbevangenheid in de wereld. De reis was slechts het middel. En veel mensen uit onze enorme community waar hier net als ons van overtuigd.

Het nieuwe logo bestond uit een symbool en uiteraard de letters srprs.me. Het symbool, een soort omgekeerde hoed, was eenvoudig na te tekenen. Ik had heel bewust voor een eenvoudig symbool gekozen. Je moest het namelijk overal zomaar achter kunnen laten. Zo kon je het met je vinger in 2 tellen tekenen op een beslagen douchedeur, of met je schoenen in het zand, of kerven met een tak in een boom. Wat je maar wilde. Het symbool stond voor de herinnering aan die onbevangen geest waarmee we allemaal geboren worden maar die we o zo vaak zijn kwijt geraakt.

En zo kwam het idee om aan onze community te vragen of er mensen bereid waren om een tattoo van het symbool te laten zetten. Wij zouden de tattoo betalen maar niemand kreeg er verder geld voor ofzo. Er moest echt een intrinsieke motivatie aan ten grondslag liggen.

We waren blij geweest met 1 aanmelding, eigenlijk hadden we verwacht dat niemand het zou doen. We kregen er uiteindelijk bijna 300! We hebben ze alle 300 uitgebreid gesproken om er zeker van te zijn dat mensen wisten wat ze deden. dat hun motivatie de juiste zou zijn. Uiteindelijk hebben op 1 avond bijna 50 mensen uit Nederland en België het symbool voor onbevangenheid op hun lichaam getatoeëerd.

Ik was erbij op de avond dat de tatoeages gezet werden. Ik was sprakeloos en emotioneel. Het was echt enorm overweldigend. Allemaal mensen met een eigen verhaal die heel bewust het symbool van onbevangenheid op hun arm, vinger of been lieten tatoeëren.

Ik ben zelden zo onder de indruk geweest.

Spreek je maat.

X-P-

📭
Meld je gratis aan en ontvang iedere zondag de laatste brief aan Daan gratis in je mailbox.

Share this post