Spreker

"Meestal weet je binnen twee minuten of je zit te luisteren naar een goede spreker. Fantastische sprekers weten dit gevoel nog 45 minuten vast te houden. En dat doet Raymond. Hij is een geboren storyteller. “ - Aljan de Boer

Te gek toch?
Hieronder vind je meer van dit soort mooie reacties van mensen die het kunnen weten. Want al meer dan 10 jaar presenteer ik met veel plezier op grote en kleine events. Zowel incompany als op congressen.  

Ik beloof je een flinke dosis inspiratie op het vlak van ondernemerschap, marketing, customer experience & branding. En even opscheppen, ik word vaak als beste spreker van de dag gewaardeerd.

🎙️
Geïnteresseerd of wil je meer weten?
Neem gerust contact op via email of mobiel via 06-24331879 (budgetindicatie: vanaf € 1.850).

⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs Raymond als keynote speaker te gast gehad bij onze jaarlijkse Sales Kick-off voor een breed commercieel publiek. Indrukwekkend, verfrissend en knap hoe hij zich presenteert ook aan een ‘corporate’ als Schneider Electric. Onze mensen waren zeer onder de indruk en we hebben echt een duwtje in de juiste richting gekregen in onze journey; de markt is continue in ontwikkeling en we zijn daarom ook continue in transitie. Raymond is al ‘getransitioneerd’, hij was bij geboorte al ‘getransitioneerd’ zou je kunnen zeggen. Erg leuk, erg knap, erg motiverend!
- John Coppens – Sales Excellence Leader Schneider Electric

⭐⭐⭐⭐⭐
Raymond is een passievolle spreker die jou inspireert hoe je om wilt gaan met jouw klanten. Nu denk je, ik weet toch wel hoe ik met mijn klanten om wil gaan? Toch krijg je heldere en verrassende inzichten en ook met hele concrete voorbeelden waar je morgen meteen mee aan de slag wilt. Raymond zoekt continu de interactie op, geen vraag is te gek en hij dacht direct mee in de situatie van onze organisatie.
- Ellen van der Horst, Centraal Beheer Achma/Avero Achmea

⭐⭐⭐⭐⭐
“Raymond is een energieke, passievolle spreker. Hij voelt zijn publiek goed aan en neemt mensen met zijn oprechte enthousiasme mee in zijn verhalen en raakt mensen daarmee. Alles draait om onbevangenheid en klantgerichtheid. Het is een feestje om hem als spreker te mogen ervaren.”
- Tamara Mom & Jolien Nelemans, Marketeers Klantbeleving bij de Volksbank

⭐⭐⭐⭐⭐
"Als je Raymond inhuurt om te spreken, krijg je gegarandeerd een inspirerend verhaal. Hij straalt uit dat hij plezier heeft in hetgeen dat hij doet en dat werkt aanstekelijk. Je wilt meteen aan de slag met een aantal zaken in je eigen organisatie. Hij is niet alleen betrokken naar zijn eigen personeel en klanten, maar ook zeer betrokken bij het evenement waar hij spreekt. Denkt mee met de doelgroep en geeft eerlijk antwoord op alle vragen die er op hem afgevuurd worden. Kortom: een aanwinst voor je dag!"
- Jeltje Meijvogel, kinderopvangcongres

⭐⭐⭐⭐⭐
#inspirator #verrassend #bevlogen
- Anita Goes, Holland Casino

⭐⭐⭐⭐⭐
Af en toe heb je dat.
Een vluchtig contact dat voelt als een ontmoeting.
Een locatie die niet gewoon OK is maar betoverend.
Een moment dat zo mooi is dat het niet voorbij mag gaan.
Of – in dit geval – een spreker die niet alleen inspireert, maar die ‘pakt’.
Raymond ‘pakt’. Dat gaat verder dan het platgetreden ‘passie’.
Raymond pakt je op, neemt je mee in zijn verhaal en pakt je in.
Feestje voor het publiek, feestje voor hemzelf, feestje voor de organisator.
Af en toe hebt je dat.
- Stephan van Sloten, Altuition

🎙️
Geïnteresseerd of wil je meer weten?
Neem gerust contact op via email of mobiel via 06-24331879 (budgetindicatie: vanaf € 1.850).


⭐⭐⭐⭐⭐
Twee keer heb ik Raymond zien spreken en beide keren werd ik getroffen door zijn passie, enthousiasme en drive voor méér betrokkenheid, onbevangenheid en vriendschap. Hij vertelt inspirerend over zijn missie en bewijst dat je zowel persoonlijk en menselijk kunt zijn als onderneming als schaalbaar en succesvol.
- Arne Keuning - Dagvoorzitter Social Service Congres, NIMA Marketing Day en adviseur/ondernemer bij Upstream

⭐⭐⭐⭐⭐
"Meestal weet je binnen twee minuten of je zit te luisteren naar een goede spreker. Fantastische sprekers weten dit gevoel nog 45 minuten vast te houden. En dat doet Raymond. Hij is een geboren storyteller. Met ogenschijnlijk speels gemak heeft hij verschillende sprekers technieken, zijn ervaring met srprs.me en zijn missie om onbevangenheid terug te brengen in de maatschappij verweven in een super inspirerende presentatie. Een feestje voor elk congres rondom marketing, CX, digital of branding.”
- Aljan de Boer - Head of Inspiration en tweevoudig winnaar Best of MIE.