Ondernemer

Momenteel werk ik als founder aan Hotel Wonderland. Het eerste en grootste onderdompeltheater van Nederland. Op 13 november 2021 openden we onze deuren voor 50.000+ gasten per jaar.

Op mijn 19e startte ik design agency Concept7. Met een team van 25 mensen ontwierpen we voor bedrijven als Philips, Bol.com, Menzis & Booking.com. In 2014 startte ik srprs.me. Meer dan 130.000 reizigers kregen via dit online reisbureau pas op het vliegveld te horen welke stad in Europa ze gingen bezoeken. In november 2019 ben ik gestopt als CEO om opnieuw te gaan ondernemen.

“Als ik een droom of idee heb en ga nadenken, dan wordt het ‘m niet.”

In de zomer van 2020 zijn we gestart met XYZgames, een online spelshow voor bedrijven. In 9 maanden speelden meer dan 15.000 deelnemers mee met de show. In maart 2021 hebben we het bedrijf verkocht.

Ondernemen is fantastisch. Maar meer dan dit alles ben ik de vader van Anne (11), Daan (9) en Linde (8) en ben ik getrouwd met mijn lieve vrouw Anniek. Ik hou van hun met alles wat ik in me heb.

Ik ben op een missie om onbevangenheid terug te brengen de wereld. Die magische openheid van geest die we ons allemaal herinneren maar o-zo-vaak vergeten. Ondernemen is voor mij een middel om te inspireren en om mensen te motiveren deze mindset opnieuw te omarmen.

“Focus nu eens op dat het wel kan!”

In de media ben ik met regelmaat te horen op TV & radio. Van het RTL nieuws, BNR, de Linda tot het Jeugdjournaal. Een tweetal recente publicaties: