Lees je mee?

Al ruim 6 maanden schrijf ik iedere week een korte brief. Met inspiratie, tips, & observaties uit mijn 25 jaar ondernemerschap. Je leest ze in een minuut. 1 x per week 1 mail op zondag om 11 uur.

Een groot aantal van deze brieven worden onderdeel van mijn nieuwe boek. 100% geïnspireerd door de Wereld van Sofie wil ik een ondernemersvariant van dit boek schrijven. Fictie dus. Over Daan, een ondernemer die gelooft dat bedrijven een middel zijn om zijn grote doel te behalen.

Hij gelooft tot in het diepste van zijn hart dat je een bedrijf moet bouwen op  van 4 V's: vertrouwen, vrijheid, verantwoordelijkheid en vun ;) en realiseert zich steeds meer hoe ongewoon gewoon dit zou moeten zijn. Een verhaal over succes, inspiratie en tegenslagen. maar ook boordevol inspiratie met geleerde lessen uit de praktijk. Allemaal gevoed  door brieven die hij ontvangt van een anonieme afzender.

In deze fase van schrijven kan ik alle feedback gebruiken. Spreekt een brief je aan, laat het weten. Heb je aanvullingen? Laat het weten. Heb je een mening of vind je het niets? Laat het weten. En wil je gewoon alleen maar lezen? Helemaal goed!

De 3 meest gelezen brieven tot nu toe:

  1. Drie vormen van jij.
  2. Het woord PAX is hier verboden.
  3. Born to be wild.

Leuk dat je meeleest.

Raymond