Ik help jou, als (start-up) ondernemer, om je persoonlijke en zakelijke doelen te behalen. Dat doe ik mijn eigen inspirerende en pragmatische werkwijze gebaseerd op meer dan 25 jaar ondernemerservaring en meer dan 5 jaar ervaring als coach.

Zie mij als jullie compagnon zonder aandelen. Ik kijk mee, denk mee, ben betrokken, deel mijn ervaring & introduceer jullie graag aan mensen in mijn netwerk. Ik ga altijd all-in: geen verborgen agenda, een open houding en eerlijke feedback.

Op dit moment heb ik nog ruimte voor 2 ondernemers. Interesse in een vrijblijvend gesprek? Stuur me een e-mail of SMS via 06-24331879.

Ik ben geen fulltime coach. Ik onderneem al sinds mijn 19e en zal dit ook blijven doen. Het is vooral de combinatie die goed werkt voor mij en de ondernemers die ik coach. Ik coach maximaal 5 ondernemers tegelijk waarvoor ik uiteraard specifiek ruimte voor in mijn week inruim.

Mogelijkheden

Mijn primaire focus ligt op bedrijven met een bewezen product-markt combinatie en de ambitie om door te groeien. Zeg bedrijven tussen de 3 en 20 medewerkers. Dit is de fase van een bedrijf dat ik meerdere keren zelf doorlopen heb en ook echt de leukste fase vindt.

Maandelijks abonnement (€ 600 per maand).

We gaan samen aan de slag met voor jullie relevante & acute vraagstukken en plannen iedere maand een sessie van 120 minuten op basis van een vooraf bepaalde agenda. Uiteraard is er altijd ruimte om van deze agenda af te wijken. Ook mag je tussendoor altijd appen of mailen voor echt dringende zaken.

Deze vorm van coaching is geschikt voor samenwerkingen vanaf 6 maanden en daarna per maand opzegbaar.

Eénmalige sessie  (€ 1250 per sessie).

We plannen een éénmalige online sessie van een dagdeel waarin we uitgebreid aan de slag gaan met 1 of meerdere vraagstukken die leven. We doen dit altijd op basis van een vooraf opgestelde agenda. Na de sessie, no strings attached. Uiteraard zijn dit soort sessies ook vaker in te zetten als daar behoefte aan is.

In principe zijn de sessies online (via zoom). Mocht je graag fysiek willen afspreken dan ben je in overleg welkom op mijn kantoortje in Oudemirdum, Friesland. Uiteraard kunnen we af en toe ook afspreken bij jullie, in verband met focus bij voorkeur niet op een voor jullie zeer vertrouwde locatie zoals jullie kantoor.

Op dit moment heb ik nog ruimte voor 2 ondernemers. Interesse in een vrijblijvend gesprek? Stuur me een e-mail of SMS via 06-24331879.